De beste festival oordoppen vind je bij Audinc!


Ben je op zoek naar de beste festival oordoppen?

Jouw beste oordoppen festival komen bij Audinc vandaan. Dit komt omdat dit op maat gemaakte oordoppen zijn.

Speciaal ontwikkeld voor de muziek luisteraar.

Er zijn 2 soorten van de beste festival oordoppen, op maat gemaakt.

Custom Music Oordoppen

Authentic Oordoppen

Alleen de beste festival oordoppen bieden genoeg bescherming voor je oren

Zo, dat was genieten. Dat tweedaagse festival, de eerste van het seizoen.

Alleen jammer dat je nu de hele tijd een pieptoon in je oren hoort. Dat gaat vast wel weer over. Dat doet het altijd. In de meeste gevallen is dat ook zo.

Maar helaas kan een pieptoon of ruis in je oren ook blijvend zijn. Het is namelijk niet zo onschuldig als je misschien denkt. Je oren laten je er mee weten dat de trilhaartjes schade opliepen, omdat je zo lang van de harde muziek genoot.

Gebeurt dat te vaak, dan is er sprake van permanente gehoorschade. Met alle vervelende gevolgen van dien.

Alleen de beste festival oordoppen beschermen je oren voldoende tegen de hoge geluidsniveaus op muziekevenementen.

Voorkom gehoorbeschadiging door oordoppen te dragen

Gehoorbeschadiging ontstaat door schade aan de trilhaartjes in het oor. Elke keer dat je je oren langere tijd aan te hard geluid blootstelt, kan er schade aan de trilhaartjes ontstaan.

Bij te hard geluid hebben we het over meer dan 80 dB. Dat klinkt als heel veel, maar wist je dat de geluidsniveaus op festivals gemiddeld op 103 dB liggen? En dat elke 3 dB een verdubbeling van de intensiteit van het geluid is? Veilig voor je oren is een festival dus zeker niet.

Draag daarom altijd de beste festival oordoppen die er zijn als je naar een muziekevenement gaat.

Daarmee demp je de geluidsniveaus, waardoor blootstelling aan de muziek niet langer schadelijk is. Zeker als je meerdere festivals per maand bezoekt, is dat heel belangrijk. De trilhaartjes hebben tussendoor dan geen tijd meer om te herstellen.

Geef je oren tijdens het festival zo nu en dan ook even pauze.

Ga af en toe even terug naar je tent om wat te eten of slapen (als je bij het festival overnacht). Dan kunnen jij en je oren er daarna met de beste festival oordoppen weer tegenaan.

De beste festival oordoppen vind je bij Audinc

Bij Audinc weten ze als geen ander hoe zuinig je moet zijn op je gehoor. Ook weten ze dat je als festivalbezoeker absoluut niet wilt dat je door oordoppen minder van de muziek kan genieten.

Daarom dempen beste festival oordoppen op maat de schadelijke decibels, maar vervormen ze de muziek niet of nauwelijks. Zo geniet je net zoveel van de muziek als zonder oordoppen, maar is het voor je oren veel veiliger.

Oh, en wist je dat je met de oordoppen in ook prima gesprekken kunt voeren met je medefestivalgangers? Dat is wel zo fijn!

Recent Posts