Geniet van het draagcomfort van oordoppen voor een festival op maat


Elke festivalbezoeker weet het: de geluidsniveaus op muziekevenementen zijn hoog. Er vliegen je heel wat decibels om de oren. Misschien is dat de reden waarom je de laatste tijd al oordoppen meenam.

We horen tenslotte steeds vaker dat het belangrijk is om onze oren tijdens festivals, concerten en het uitgaan goed te beschermen.

Bekijk alle festival oordoppen!

Goede oordoppen voor jouw festival

Maar die wegwerpoordoppen die je bij de supermarkt of drogist koopt, gaan na een tijdje irriteren. Daarom belanden ze vaak toch weer in je broekzak of de prullenbak.

Gelukkig is daar een oplossing voor: oordoppen voor een festival op maat. Dat zijn oordoppen die je door een specialist laat aanmeten. Daardoor zijn ze zo comfortabel dat je niet eens merkt dat je ze draagt.

De voordelen van oordoppen voor een festival op maat

Wegwerpoordoppen lijken een goede en goedkope oplossing, maar op de lange termijn zijn ze dat zeker niet. Het begint al met het draagcomfort. Als je ze langere tijd draagt, krijg je vaak pijn aan je oren.

Zeker op festivals die meerdere dagen duren, heb je er daarom weinig aan. Daarnaast zijn ze slechts geschikt voor eenmalig gebruik. Bezoek je meerdere festivals per jaar? Dan ben je aan het eind van het festivalseizoen toch nog veel geld kwijt.

Oordoppen voor een festival op maat zijn alleen al door de duurzaamheid en het draagcomfort een veel betere keuze. Daarnaast bieden ze nog andere voordelen:

  • De oordoppen hebben een uniek filter met vlakke demping, waardoor de muziek niet of nauwelijks vervormt. De schadelijke decibellen komen niet meer binnen, maar dat gaat niet ten koste van de muziekbeleving.
  • Gesprekken met je medefestivalgangers zijn ook met de oordoppen in nog gewoon te voeren. Dat is wel zo gezellig.
    De oordoppen voor een festival op maat van Audinc zijn transparant van kleur en steken niet uit. Daarom zie je bijna niet dat je ze draagt.

Bekijk alle festival oordoppen!

Goed voorbereid op het nieuwe festivalseizoen

Laat de wegwerpoordoppen maar thuis en laat in plaats daarvan oordoppen voor een festival op maat aanmeten. Dan krijg je de beste festival oordopjes met 100% comfortgarantie. Dat doen we omdat we het draagcomfort bij Audinc heel belangrijk vinden. Want alleen als je niet merkt dat je ze draagt, houd je de oordoppen in.

Daarnaast geven we op alle oordoppen op maat minimaal 2 jaar garantie en kunnen we snel leveren, waardoor je ze op tijd in huis hebt.

Ga goed voorbereid het nieuwe festivalseizoen tegemoet en zorg dat je jouw oordoppen op maat voor je eerste festival in huis hebt. Bij Audinc helpen we je graag bij je oordoppen festival op maat!

Recent Posts