Oordopjes voor festivals, oordopjes festival


Ben je op zoek naar oordopjes voor festivals?

De Audinc oordopjes festival worden op maat gemaakt.

Kies voor een perfect filter en de fijnste materialen. 

Bekijk alle festival oordoppen!

Draag oordoppen op maat naar een festival

Ga je graag naar een festival? Dan doe je daar je oren niet altijd evenveel plezier mee. Zeker als je in de buurt van de boxen staat, krijgen ze heel wat geluid te verduren. Zoveel zelfs dat je na 15 minuten blootstelling al risico loopt op blijvende gehoorschade.

Dat komt omdat het volume van de muziek op buitenfestivals gemiddeld rond de 103 decibel ligt. Dat is een geluidsniveau waaraan je je oren minder dan 15 minuten veilig kunt blootstellen.

Laat een festival nou minimaal een dag, maar vaak zelfs meerdere dagen duren. Daarom zijn oordoppen op maat een onmisbaar accessoire om naar een festival mee te nemen.

De gevolgen van langdurige blootstelling aan harde geluiden

Tijdens festivals zien we gelukkig dat steeds meer bezoekers oordoppen op maat dragen. Maar toch is het nog geen gewoonte. De gedachte van veel festivalgangers is toch dat een dag of twee zonder gehoorbescherming wel moet kunnen. Natuurlijk, de muziek staat hard, maar je bezoekt toch maar een paar festivals per jaar?

Het probleem met gehoorschade is dat het vaak geleidelijk ontstaat. Elke keer dat je thuiskomt met een piep of ruis in je oren, lopen je oren schade op. Is er na verloop van tijd te veel schade, dan kan het zijn dat die piep of ruis niet meer weggaat. Of dat je slechter hoort.

Draag daarom altijd op oordoppen op maat als je naar een festival gaat. Dan voorkom je dat je vroegtijdig met de vervelende gevolgen van gehoorschade moet leren omgaan.

Wees voorbereid op het nieuwe festivalseizoen met oordoppen op maat

Oordoppen op maat zijn tijdens een festival een onmisbaar accessoire. Het is de enige manier om veilig van de muziek te genieten. Zeker als je van plan bent om dit seizoen meerdere festivals te bezoeken, zijn goede oordoppen een absolute must.

Je oren krijgen bij regelmatige blootstelling namelijk geen tijd om tussendoor enigszins te herstellen. Door oordoppen op maat te dragen tijdens je festivalbezoek voorkom je gehoorschade, zelfs als je wekelijks een festival bezoekt.

Laat oordoppen op maat voor een festival aanmeten

Een festival bezoeken is leuk, maar het moet natuurlijk nooit ten koste gaan van je gehoor. Daarom hebben we bij Audinc speciale oordoppen op maat voor festivals met filters met vlakke demping. Dat betekent dat ze de muziek niet of nauwelijks vervormen. Je geniet dus nog optimaal van je favoriete artiesten, maar beschermt je oren wel tegen de schadelijke decibels van de harde muziek.

Ga jij binnenkort weer naar een festival? Laat dan nu oordoppen op maat aanmeten! Bij Audinc bezorgen ze je graag een plezierig en veilig festivalseizoen.

Bekijk alle festival oordoppen!

Recent Posts