Festival oordopjes op maat: de echte muziekliefhebber kan niet zonder


De laatste tijd is er steeds meer aandacht voor het gevaar van harde geluiden voor je gehoor. Gelukkig maar, want gehoorschade is ingrijpend en kan verstrekkende gevolgen hebben.

Maar hoe zit dat bij jou? Draag je al festival oordopjes als je in een festivaltent naar je favoriete artiest luistert? De kans is groot dat het antwoord ‘nee’ is.

Wij leggen uit waarom festival oordopjes op maat een must zijn.

Bekijk alle festival oordoppen!

Kies voor op maat gemaakte festival oordopjes

Ondanks dat we op festivals steeds meer bezoekers oordoppen op maat zien dragen, weten we dat de meerderheid nog geen gehoorbescherming draagt. En dat terwijl de geluidsniveaus op festivals snel oplopen tot schadelijke waarden.

Draag daarom altijd festival oordopjes op maat als je een muziekevenement bezoekt.

Geluidsniveaus met een groot risico op gehoorschade

Tijdens een festival lopen de geluidsniveaus al snel op tot 103 dB. Rondom een buitenpodia ligt het volume vaak tussen 90 en 100 dB. In een festivaltent liggen de gemiddelden tussen de 90 en 103 dB. En sta je pal naast de boxen? Dan is zelfs 110 dB niet uitgesloten.

Bedenk je nu eens dat langdurige blootstelling aan geluiden harder dan 80 dB al risico op gehoorschade met zich meebrengt. En dat elke 3 dB een verdubbeling is van de intensiteit van het geluid. Dan begrijp je wel waarom je niet zonder goede festival oordopjes op maat kan om de geluidsniveaus te dempen.

Puur genieten met festival oordopjes op maat

Voor veel festivalbezoekers staat het genieten van de muziek voorop. Oordoppen die je oren van het geluid afsluiten bieden misschien bescherming, maar doen ook af aan de beleving.

Dat is met festival oordopjes op maat van Audinc niet het geval. Die oordoppen hebben de beste filters met vlakke demping, waardoor de muziek niet of nauwelijks vervormt.

Ze dempen de hoeveelheid decibels, waardoor je veilig naar de muziek kan luisteren. Maar ze doen niets af aan de kwaliteit van de muziek en de beleving, waardoor je net zo intens geniet als zonder oordoppen.

De beste festival oordopjes zijn van Audinc

Een vervelende piep of ruis in je oor, je hoorde het vast weleens na thuiskomst van een festival. Wist je dat dit niet zo onschuldig is als het lijkt?

Het betekent dat je oren schade opliepen. En dat moet niet te vaak gebeuren, want anders gaat die piep of ruis helaas nooit meer weg. Of hoor je al op jonge leeftijd een stuk slechter.

Laat daarom festival oordopjes op maat aanmeten bij Audinc. Dan krijg je comfortabele oordoppen die door hun transparante kleur bijna niet opvallen, maar je oren wel optimaal beschermen.

Maak vandaag nog een afspraak om je festival oordopjes op maat te laten aanmeten. Audinc helpt je graag!

Bekijk alle festival oordoppen!

Recent Posts