Festival oortjes om veilig van je favoriete muziek te genieten


Ben je op zoek naar festival oortjes?

Wij hebben de beste oordopjes voor festivals gevonden.

De Audinc oordopjes festival worden op maat gemaakt.

Custom Music Oordoppen

Authentic Oordoppen

Oordopjes voor jouw favoriete festival

Kijk je altijd al maanden uit naar de aftrap van het nieuwe festivalseizoen? En kan je niet wachten om weer met je laarzen in de modder te staan, of beter nog, met je hoofd in de zon? Dan hebben we iets voor je om over na te denken.

Want draag je tijdens je festivalbezoek al festival oortjes? Of zie je anderen daar wel steeds vaker mee lopen, maar heb je het idee dat je dat zelf niet nodig hebt? Dan willen we je graag wat meer over oordopjes voor festivals vertellen.

Het is namelijk geen overbodige luxe om ze te dragen, allesbehalve zelfs. Met festival oortjes bescherm je jouw oren tegen de hoge geluidsniveaus die je op muziekevenementen om de oren vliegen.

Zo komen je oren het festivalseizoen goed door

Op festivals lopen de geluidsniveaus vaak al snel op tot gemiddeld 103 dB. Dat is voor je oren al binnen 15 minuten schadelijk. De tijd die je op een festival doorbrengt is veel langer dan een kwartier.

Vaak duurt een festival zelfs meerdere dagen. Je oren krijgen dan heel wat te verduren. Bezoek je in korte tijd meerdere festivals achter elkaar? Dan krijgen de trilhaartjes in je oren ook onvoldoende tijd om zich enigszins te herstellen.

Dat maakt het beschermen van je oren nóg belangrijker.

Demp het geluid

Draag tijdens festivals daarom festival oortjes die de geluidsniveaus dempen. De muziek is gewoon nog goed hoorbaar, maar komt bij je oren niet zo hard binnen. De decibels die je oren met oordopjes in nog te verduren krijgen, zijn veilig.

Daarnaast hoor je met goede festival oordopjes nog gewoon wat je medefestivalgangers zeggen, zodat je onderling nog gesprekken kunt voeren. Dat is wel zo gezellig.

Comfortabele festival oortjes met een transparant design

Omdat een festival vaak meerdere uren tot dagen duurt, moeten oordopjes voor festivals natuurlijk wel comfortabel aanvoelen. Door te kiezen voor oordoppen op maat geniet je het hele festival van de muziek, zonder dat je last krijgt van je oren. De festival oortjes zijn speciaal voor jouw oren gemaakt, waardoor je ook na langdurig gebruik geen druk in je oren ervaart.

Omdat het oog ook wat wil, hebben de festival oortjes van Audinc een transparant en minimalistisch design. Ze steken niet uit en vallen door hun transparante kleur bijna niet op. Want ondanks dat het dragen van oordopjes op festivals steeds normaler is, weten we dat je ze op foto’s liever niet terugziet.

Wil jij jouw oren tijdens een festivalbezoek voortaan ook goed beschermen? Maak dan vandaag nog een afspraak om festival oortjes op maat door Audinc te laten aanmeten. We helpen je graag!

Bekijk alle festival oordoppen!

Recent Posts