Met oordopjes voor concerten geniet je veilig van je favoriete muziek


Wij hebben de beste oordopjes concert gevonden.

De oordopjes voor concerten van Audinc worden op maat gemaakt.

Hierdoor heb je de meest comfortabel oordoppen voor bij een concert.

Natuurlijk met het perfecte filter en kwalitatieve materialen.

Kies jouw op maat gemaakte muziek oordopjes

Bij Audinc kan je kiezen uit 2 specifieke oordoppen voor concerten.

Custom Music Oordoppen

Authentic Oordoppen

Geen last meer van ruis of pieptoon

Herken je dat? Na het bijwonen van een concert van een van je favoriete artiesten, hoor je de rest van de avond een ruis of pieptoon in je oor. Een verschijnsel dat je ook wel kent van een avondje stappen of bezoek aan een festival. En dat ontstaat doordat de geluidsniveaus hoog zijn.

Demp het geluidsniveau

Wist je dat het eigenlijk een waarschuwingssignaal van je oren is? Waarschijnlijk niet. De pieptoon of ruis ontstaat door schade aan de trilhaartjes in je oren. En als die schade te vaak voorkomt, dan kan het zijn dat de gehoorschade blijvend is.

Met oordopjes voor concerten, demp je de hoge geluidsniveaus en geniet je veilig van je favoriete muziek.

De gevaren van te hoge geluidsniveaus

Gehoorschade heeft dus alles te maken met de trilhaartjes in je oren. Naarmate je ouder wordt, slijten deze trilhaartjes. Daarom zie je dat ouderen vaak slechter horen. Maar schade aan de trilhaartjes ontstaat dus ook door blootstelling aan te hard geluid. Dan hebben we het over regelmatige of langdurige blootstelling aan meer dan 80 dB.

Tijdens een concert liggen de geluidsniveaus al snel tussen de 95 en 103 dB. Dat is aanzienlijk hoger dan 80 dB. Zeker als je bedenkt dat elke 3 dB een verdubbeling van de intensiteit van geluid is. Een geluidsniveau van 83 dB is dus twee keer harder dan 80 dB. Dan kun je je wel voorstellen hoe hard het geluid in een concertzaal klinkt.

Oordopjes voor tijdens een concert zijn dus zeker geen overbodige luxe.

Optimaal van je favoriete artiest genieten

Het dragen van oordopjes tijdens een concert hoeft niet ten koste te gaan van de muziekbeleving. Speciale oordoppen op maat hebben de beste filters met vlakke demping.

Daardoor vervormt de muziek niet of nauwelijks. Je geniet dus net zoveel van het concert als zonder oordoppen, maar je oren krijgen minder decibels te verwerken. Daardoor is de muziek niet alleen fijn om naar te luisteren, maar is het ook veilig voor je oren.

Doe je oren een plezier met speciale oordopjes voor concerten

Wil je nog lang en vaak van de concerten van je favoriete artiesten genieten? Dan is het nodig om je oren goed te beschermen. Dat doe je met de speciale oordopjes voor concerten van Audinc. Die meten we bij je aan, waardoor ze op maat zijn. Daardoor passen ze precies en merk je eigenlijk helemaal niet dat je ze draagt. Dat is wel zo prettig als je geniet van een avondje uit.

Wil jij jouw oren tijdens een concert voortaan ook goed beschermen?

Maak dan vandaag nog een afspraak om oordopjes voor concerten door Audinc te laten aanmeten. Zij helpen je graag!

Bekijk alle concert oordoppen!

Recent Posts